Ontdek de vegan vibes bij Summer House Restaurant in Alanya

Vegan in Turkije

Als je op zoek bent naar een plek in Alanya waar je heerlijk vegan kunt eten, dan moet je bij Summer House Restaurant zijn. Dit gezellige restaurant biedt naast hun reguliere menu een uitgebreide vegan kaart met heerlijke gerechten.

Een menukaart vol verleidelijke vegan gerechten

Op de vegan kaart van Summer House staan maar liefst zes heerlijke gerechten, en de een klinkt nog lekkerder dan de ander. Tijdens onze twee bezoeken heb ik twee verschillende gerechten geprobeerd. De eerste keer had ik echt geen idee wat ik moest kiezen, dus vroeg ik om advies bij de bediening. Floki, hij is een van de medewerkers. Hij raadde mij de casserola aan. Grappig, want tussen deze was ik niet aan het twijfelen. Ik twijfelde tussen de taco en quesedilla. Hij zei het zo snel en zo overtuigend dat ik voor de casserola ging en daar heb ik geen spijt van gehad – wat een smaaksensatie!

De tweede keer was ik nog steeds nieuwsgierig naar de taco, dus die heb ik toen besteld. Hoewel de taco heerlijk was, bleef de casserola toch mijn favoriet. Mijn zoon koos beide keren voor de vegan burger, en die was ook een groot succes. De sappige burger met perfect gegrilde groentes en een zachte, smaakvolle saus maakte het tot een gerecht dat hij nog steeds roemt.

Dit is een super lekker voorgerecht wat we kregen. Deze is vegan, normaal serveren ze hem vegetarisch.

Dit is de casserola beide gerechten hoor erbij. Ik kon helaas geen mooiere foto er van maken. Maar het is echt mega lekker.

De vegan taco

De Sfeer, gezellig en een tikkeltje gek

Maar wat Summer House echt uniek maakt, is de sfeer. Het is niet zomaar een restaurant; het voelt bijna als thuiskomen. Het personeel is vriendelijk, toegankelijk, en heeft een vleugje speelsheid die de hele eetervaring extra bijzonder maakt. Ze zijn altijd in voor een grapje of een dansje, en dat maakte het voor ons onvergetelijk.

Een verjaardagsfeest dansend op de stoep

Tijdens de verjaardag van mijn zoon hebben ze de avond tot een waar feest omgetoverd. Niet alleen werd hij verrast met een speciaal verjaardagsgerecht, maar de hele bediening kwam naar buiten om samen de ‘vogeltjesdans’ te doen. Op de stoep! Het was een moment vol vrolijkheid en spontaniteit, precies zoals de sfeer bij Summer House altijd is

En dan is daar nog Nala, het hart van het restaurant

Het is onmogelijk om over Summer House te praten zonder Nala te noemen – het schattige hondje van Floki. Vanaf het eerste moment had ze mijn hart gestolen. Ze is lief, knuffelig, en een echte charmeur, net zoals ik een grote knuffelkont ben. Nala vond het heerlijk om bij ons aan tafel te komen zitten, maar ook bij andere gasten was ze een regelmatige verschijning. Iedereen was dol op haar. Nala draag zeker bij aan de gezellige, sfeer die het restaurant zo bijzonder maakt.

Summer House Restaurant in Alanya

Wij hebben enorm genoten tijdens onze bezoeken aan dit fantastische restaurant.

Dit vind je misschien ook wel leuk om te lezen:

Over de auteur

Yvonne is de trotse eigenaresse van Reizen met Passie, een online magazine. Naast haar rol als eigenaresse is ze ook moeder van drie puberzoons, Justin, Dylan en Milan. Ze geniet regelmatig van avontuurlijke uitstapjes met haar zoons, alleen of samen met een vriendin. Al deze ervaringen deelt ze met enthousiasme op haar online magazine.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *