Samenwerken

Samenwerken met reizen met passie.

Reizen met Passie is het online magazine voor de leukste dagjes, weekendjes weg of de lekker op vakantie. Daarnaast gaan we ook opzoek naar de leukste vegan hotspotjes voor je. Geven we je handige tips en tricks. Samen maken we leuke herinneringen.

Samenwerken met Reizen met Passie

Wat leuk dat je wil samenwerken met Reizen met Passie!

Wat maakt Reizen met Passie zo uniek? De insteek van de artikelen. We willen graag alles vertellen vanuit onze eigen ervaringen en onze lezers hier een zo compleet mogelijk overzicht van geven. Wat is er allemaal te doen en hoe kun je dat het beste organiseren.

Gelukkig is iedereen zich steeds bewuster dat we zuiniger met onze aarde moeten omgaan. Daarom geven we graag een duurzame en veganistische insteek. Bijvoorbeeld de leukste vegan hotspots in Praag.

De artikelen op Reizen met Passie zijn goed en prettig leesbaar, maar wel SEO proof. Dit komt de site en het artikel alleen maar ten goede.

We vinden het belangrijk om de diepte in te gaan en ook echt onze ervaringen en tips te delen.

Goede foto’s mogen dan ook zeer zeker niet ontbreken!

De voordelen van Reizen met Passie

  • De artikelen zijn goed en duidelijk geschreven.
  • We werken met een klein team en ik ben zelf meestal aanwezig bij events
  • We werken samen met stagiaires en gastbloggers
  • Onze artikelen gaan de diepte en zijn niet even vluchtig geschreven.
  • Publicatie kan snel en flexibel.
  • We kunnen op ReizenmetPassie.nl heel breed schrijven qua onderwerpen. Zonder dat we de doelgroep uit het oog verliezen.

Persreizen:

Zoek jij een leuke manier om jouw stad, regio,land, hotel of … onder de aandacht te brengen bij onze lezers (reizigers). Hoe kunnen we het nu beter onder de aandacht brengen, dan het zelf te ervaren? En dit delen met onze lezers, die net zo als wij … Dol zijn op reizen! Niet alleen met artikelen, maar ook met foto’s en filmpjes.

Wil jij ook meer bezoekers naar je stad, regio of land trekken? Dan is samenwerken met ons zeker een aanrader. Wij makken persoonlijke content, eigen foto’s en delen onze eigen ervaringen. Met deze artikelen en foto’s inspireren wij onze lezers wat er in jouw gebied of bij jou te doen is. Zo heeft elke bestemming iets unieks en moois. Wij komen het graag ontdekken. En willen dit dan graag delen met onze lezers.

Jouw accommodatie in de spotlight

Zoek je manieren om jouw hotel, appartement of B&B extra onder de aandacht te brengen bij reizigers? Dan komen wij graag bij jou op bezoek, om je Jouw accommodatie in de spotlight te zetten.

Vraag gerust onze perskit aan.

Wil je jouw accommodatie ook zichtbaar maken op Reizen met Passie? Mail ons gerust voor de mogelijkheden (info@reizenmetpassie.nl). Wij komen graag op persbezoek.

Hotspots

Net als bij de uitstapjes en blogtrips … hoe kunnen we ons verhaal beter overbrengen dan het zelf uitgetest te hebben. Of je nu een restaurant hebt, een beautysalon of … Wij staan open voor dit soort samenwerkingen. Let wel op, er moeten wel vegan opties zijn bij het eten en bij een beautysalon is het voor ons wel belangrijk dat de producten vegan zijn.

Advertorial

Een advertorial is een blog (artikel) op reizenmetpassie.nl, die gesponsord is. We overleggen samen over het onderwerp. Meestal schrijven we zelf de teksten, in overleg is het ook mogelijk dat er een tekst aangeleverd wordt. Door te kiezen voor een advertorial, geef je onze lezers een goede reden om je website te bezoeken en tot actie over te gaan. Nog leuker het effect reikt verder dan alleen website verkeer. Door regelmatig een artikel op onze site te plaatsen … Versterk je jouw de naamsbekendheid van je bedrijf onder onze lezers. En dat levert indirect ook nog eens een stevigere positie in de markt op. Net als al onze andere artikelen plaatsen wij ook de advertorials naar onze social media kanalen en de daarbij behorende groepen. Als je dan zelf ook nog het artikel deelt op social media zou dit het effect van meer lezers trekken alleen maar versterken.

De watervallen van Göynük

Barter deal?

Afhankelijk van de deal staan wij hier voor open. Hiervoor geldt wel dat het product bij ons en zeker ook bij onze lezers moet passen. In ruil voor één of meerdere producten kunnen wij een artikel schrijven of er aandacht aan besteden in een verzamel artikel. We krijgen regelmatig producten toegestuurd. Dat vinden wij erg leuk. We kunnen alleen niet garanderen dat we erover schrijven. Wil je er zeker van zijn, dat we aandacht aan je product besteden. Dan kun je hierover het beste van te voren mailen.

Productpromotie/review

Een product promotie biedt de mogelijk om meer leads naar je website te krijgen en je product onder de aandacht te brengen. Wij testen het product of de producten of een dienst. En schrijven na aanleiding hiervan ons artikel. De content is altijd eerlijk en vanuit ons oogpunt bekeken. We proberen altijd met een positieve insteek te schrijven. Het is voor ons wel erg belangrijk om een oprecht verhaal te schrijven. Een eerlijk en geloofwaardig verhaal voor onze lezers. Door onze openheid zouden ze sneller geneigd zijn om over te gaan tot actie. Net als alle andere artikelen zouden ook de reviews doorgezet worden op social media. Win- en kortingsacties, gekoppeld aan de review, leveren hierbij over het algemeen het beste resultaat. Deze worden echter alleen tegen een vergoeding geplaatst.

Vraag vandaag nog onze perskit aan. info@reizenmetpassie.nl

reizen met de trein hoe gaat dat?

Enkele artikelen als voorbeeld: