De voordelen van een all-inclusive vakantie

all-inclusive vakantie

Als je een all-inclusive vakantie boekt weet je precies waar je aan toe bent. En met drie pubers is dat wel heel erg fijn. Ze kunnen zoveel drinken pakken als ze willen.

All-inclusive is toch veel duurder?

Nee, absoluut niet. Zeker niet als je gebruik maakt van de vroegboekkorting. Ik ben een keer met de jongens naar Mallorca geweest. De reis was net zo duur als dat ik daarna betaald heb voor mijn all-inclusive vakanties met ze. En daar kwam dan zeker nog 700 euro over heen voor het eten en drinken. Ik kon niet koken in het appartement waarin wij zaten en moesten dus iedere avond buiten de deur eten. Drinken moesten we steeds halen. Het tikt dan best nog hard aan hoor!

Drinken

Er is van alles te drinken, water, fris, sapjes, thee en koffie, cocktails en mocktails en diverse andere dranken. Zelf gaan we vaak voor water, af en toe een mocktail en een cola. Het water kun je meestal zelf tappen, de rest kun je bestellen bij diverse bars. Zwembadbar, in het restaurant en vaak is er ook nog een bar aanwezig binnen.

Eten

Het eten is altijd zeer divers. Van salades, rauwkost, fruit, soep tot patat en snacks. Diverse warme groentes, pizza, broodjes, vaak ook vlees en vis een vlees vervanger dan weer niet. Als vegan eet ik vaak veel groenten, salades, rauwkost, fruit en patat en soms is er ook rijst. Er zit altijd wel iets lekkers tussen.

De kinderen kunnen zelf kiezen

Ze kunnen voor het eten zelf kiezen wat ze lekker vinden. Ja, hierin maken ze dan niet altijd de meest gezonde keuzes. Maar ach, het is vakantie en dan moet je ook een beetje genieten. En vaak zorg ik wel dat er ook nog wat gezonde dingen in gaan.

All-inclusive het voordeel voor mij als moeder

Het grote voordeel voor mij als moeder van een all-inclusive vakantie vind ik wel dat ik ook even helemaal kan genieten. Zo hoef ik geen boodschappen te doen en er voor te zorgen, dat er voldoende eten en drinken is. Niet te koken of restaurants zoeken. De een wil dit eten en dan ander vind dat weer niet lekker … Het geeft mij echt dat onbezorgde gevoel.

All-inclusive resorts

Bij een all-inclusive resort is een tof zwembad wel belangrijk. Het liefst met een aantal toffe glijbanen. En veel van deze resorts zitten vlakbij het strand. Zo kun je zwembad en zee lekker combineren. En leuke excursies! Dat maakt de vakantie nog leuker en als je dan na een dag volop plezier terug komt, kun je zo aanschuiven.

Naast het zwemparadijs is er ook volop entertainment voor jong en oud. Milan heeft in dit soort resorts altijd zo een aantal leuke vriendjes en vriendinnetjes gevonden.

Ultra all-inclusive

Is all-inclusive niet voldoende? Dan kun je ook nog kiezen voor ultra all-inclusive. Dit is vooral in Turkije. Alles is dan nog net even wat luxer. En daarnaast is het verschil, dat je naast alle maaltijden, drankjes, snacks en ijsjes, dan vaak ook nog een gevulde minibar op je kamer hebt. Frisdrank en water wordt dan dagelijks aangevuld en je kunt om vers geperste sapjes vragen. Het resort is vaak een stuk luxer. Ik heb eentje in Belek (Turkije) gezien, waar ik ooit heel erg graag heen wil!

Zorgeloos op vakantie!

Een all-inclusive vakantie is voor ons allemaal leuk. Leuke resorts, heerlijk eten en drinken en vermaak. Je kunt leuke excursies doen, eropuit in de omgeving. Er is echt voor ieder wat wils!

De goedkoopste bestemming voor all-inclusive is Turkije. Ook zijn de excursies daar over het algemeen een stuk goedkoper dan in de meeste andere landen.

Over de auteur

Yvonne is de trotse eigenaresse van Reizen met Passie, een online magazine. Naast haar rol als eigenaresse is ze ook moeder van drie puberzoons, Justin, Dylan en Milan. Ze geniet regelmatig van avontuurlijke uitstapjes met haar zoons, alleen of samen met een vriendin. Al deze ervaringen deelt ze met enthousiasme op haar online magazine.

11 reacties

 1. […] De voordelen van een all-inclusive vakantie […]

 2. […] De voordelen van een all-inclusive vakantie […]

 3. […] Wat zijn nu eigenlijk De voordelen van een all-inclusive vakantie […]

 4. […] De voordelen van een all-inclusive vakantie […]

 5. […] De voordelen van een all-inclusive vakantie […]

 6. […] De voordelen van een all-inclusive vakantie […]

 7. […] De voordelen van een all-inclusive vakantie […]

 8. […] zeker wat jij en de kinderen leuk vinden. Wil je met de auto naar Zweden, of met een vliegtuig een all-inclusive  of gezellig ergens op een camping zitten. Doe vooral waar jullie blij van […]

 9. […] je aan Turkije denkt, gaan je gedachten waarschijnlijk direct naar de vele All-in resorts, maar ook naar de onweerstaanbare wereld van nepkleding. In Turkije kun je van alles kopen. Nu zou […]

 10. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

  1. zegt:

   You are welcome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *