Vegan Oldenburg

Vegan in Oldenburg Hans im gluck

Vegan Oldenburg: Vanuit Groningen is Oldenburg de eerste grotere Duitse stad, waar je leuk kunt shoppen. En van al dat shoppen krijg je natuurlijk trekt. Daarom zetten we graag op een rijtje waar je heerlijk vegan kunt eten in Oldenburg.

Müller & Egerer Bakeries

Müller & Egerer Bakeries is een ambachtelijke bakker in Oldenburg. Hier kun je terrecht voor heerlijke broden en bolletjes voor thuis. Ze hebben ook lunchroom. De lunchroom is ruim opgezet, waar je kunt genieten van de warme sfeer terwijl je smult van hun verse broodjes. Ze hebben een aantal vegan opties. Naast broodjes hebben ze ook lekkere zoetigheden, zoals muffins. De vegan muffin daar is echt een aanrader!

Adres

StedingerStr. 87, Oldenburg, Nedersaksen, Duitsland

Hans im glück

Hans im Glück, een culinair avontuur dat zowel Hamburg als Oldenburg te vinden is. Zelf heb ik bij beide restaurants niet gegeten. Die in Hamburg zit echt in een heel mooi pand. Beide restaurants hebben de zelfde uitstraling en dezelfde kaart. Zo vind je op de kaart verschillende vegan burgers, nuggets en verschillende soorten patat.

Het prachtige restaurant is gevestigd in het Graf Anton Günther Huis in Oldenburg. Het oudste gebouw van de stad. Of het nu gaat om heerlijke gerechten of heerlijke cocktails aan onze bar – beleef een uniek restaurantbezoek in Oldenburg.

Vegan toetjes in Oldenburg

Als je genoten hebt van al dit lekkers hebben ze ook nog eens verschillende lekkere vegan nagerechten.

Peter Panne burgergrill bar

Bij Peter Panne heb je de luxe om te kiezen uit een gevarieerd aanbod van maar liefst 10 verrukkelijke vegan hamburgers. En naast de ruime keuze uit vegan burgers, kun je ook nog kiezen welk soort brood je wil. Je kunt kiezen uit een zuurdesembroodje of meergranenbroodje. De hamburgers zijn zeer divers en stuk voor stuk vers bereid. Ze hebben voor ieder wat wils en zo kun je keer op keer genieten van een andere smaakbeleving.

Wij zijn bij Peter Panne in Hamburg geweest. Het personeel was vriendelijk en de burgers waren erg lekker. Naast burgers kun je er ook genieten van patatjes, nachos (chips met een dip), maaltijdsalades. Bij mijn menu kreeg ik een heerlijke cocktail. Je kunt uit heel veel cocktails kiezen. Ze hebben met en zonder alcohol.

Tafelsauzen

Op de tafel staan drie sauzen, mayonaise, ketchup en mango curry. Deze sauzen zijn allemaal vegan.

In dit artikel kun je meer lezen over onze ervaring met Peter Panne in Hamburg: Vegan in Hamburg

Heilige geestmuur 10-13 in Oldenburg

Vitamina vegan Oldenburg

Bij Vitamina in Oldenburg kun je je smaakpapillen trakteren op de meest verrukkelijke smoothies. Laat je verleiden door een kleurrijk palet van smaken en geniet van een gezonde dosis verfrissing. Hier wordt elke slok een ware smaaksensatie!

Fritten Mama

Bij fritten mama kun je terecht voor een patatje met vegan mayonaise.

Meer frietjes in Vegan Oldenburg

Er zijn nog meer patatzaakjes waar je friet met vegan mayonaise kunt halen.

Backwerk

Backwerk is ook weer een keten die je in meerdere steden in Duitsland kunt vinden. Ze hebben een aantal heerlijke vegan broodjes.

Dit is ook leuk om te lezen:

Heb jij nog een tip (liefst met foto’s, die wij mogen gebruiken) waar je in Oldenburg vegan kunt eten, laat het ons dan even weten.

Over de auteur

Yvonne is de trotse eigenaresse van Reizen met Passie, een online magazine. Naast haar rol als eigenaresse is ze ook moeder van drie puberzoons, Justin, Dylan en Milan. Ze geniet regelmatig van avontuurlijke uitstapjes met haar zoons, alleen of samen met een vriendin. Al deze ervaringen deelt ze met enthousiasme op haar online magazine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *